Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

Αλμωπός Αριδαίας-Μελιτέας Μελίτης 3-0

Ακόμη μια νίκη στην έδρα του πανηγύρισε ο Αλμωπός Αριδαίας που επικράτησε εύκολα του Μελιτέα Μελίτης με 3-0. Οι άγριες διαθέσεις των γηπεδούχων φάνηκαν μόλις στο 5ο λεπτό με τον Ξόμπλιο να αποτυγχάνει να νικήσει τον Μπερμπερίδη. Το ίδιο συνέβη στο 21’ με τον Μεντή όχι όμως και στο 26’ με τον ίδιο παίκτη να σημειώνει με δυνατό σουτ το 1-0. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για τον Αλμωπό που ευτύχησε να πετύχει το 2-0 στο 47ο λεπτό με τέρμα του Προύντση. Διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Αριδαίας έδωσε και πάλι ο Προύντσης, μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Τσεκάι. Δοκάρι είχε στο 89’ ο Τσόπτσης. 

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Τυριακίδης): Καραγιαννίδης, Κιουλτζόπουλος, Αργυρίου, Στογιαννίδης (81’ Σαινατούδης), Ασλαμπάλογλου, Προύντσης, Τζιμογιάννης, Ελευθεριάδης Λ.(84’ Ιωάννου), Μεντής, Ξόμπλιος (67’ Τσεκάι), Στάμπιλε (72’ Ελευθεριάδης Γ).
ΜΕΛΙΤΕΑΣ ΜΕΛΙΤΗΣ (Τσιλεμάνης): Μπερμπερίδης, Αγγέλου, Κεσίδης (79’ Γεωργίπουλος), Λεζάκης, Μπατμάς, Μωϋσιάδης, Ντώνος (54’ Ζώχιος), Παπασωτηρίου, Ρωμαίος, Σοβισλής, Τσώτσος (86’ Τσίτσης).












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου