Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

Ένα κακό πρώτο ημίχρονο «στοίχησε» στον Μελιτέα που μπορούσε να πάρει κάτι καλύτερο με την Τρίγλια (2-3)

Πετυχαίνοντας τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα της Τρίγλιας κατάφερε να «δραπετεύσει» από το «Κυψέλη arena» της Μελίτης με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Τα πράγματα βέβαια θα μπορούσαν να είναι πολύ διαφορετικά, αν στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου (όπου κυριάρχησε στο γήπεδο ο Μελιτέας) δεν ακύρωνε γκολ ως οφσάιντ ο διαιτητής της αναμέτρησης, καθώς το σκορ θα γινόταν 2-3, με τους γηπεδούχους να πιέζουν έχοντας και τον ευνοϊκό αέρα.
Η φιλοξενούμενη ομάδα της Χαλκιδικής κατάφερε να προηγηθεί νωρίς στο σκορ, καθώς μόλις στο 6ο λεπτό μετά από γύρισμα του πολύπειρου Σουάνη, ο Ντούνγκα με ψηλοκρεμαστό πλασέ στο δεύτερο δοκάρι πέτυχε το 0-1. Οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας και τον ευνοϊκό αέρα με το μέρος τους, αλλά χωρίς να δημιουργήσουν κάποια ευκαιρία στα καρέ του Μπερμπερίδη. Όλα αυτά μέχρι το τελευταίο πεντάλεπτο του ημιχρόνου όπου και πέτυχαν δύο γκολ ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 0-3! Στο 41’ μετά από ωραίο συνδυασμό ο Σαρβανίδης διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του και δύο λεπτά αργότερα ο Ντούνγκα και πάλι σε συνδυασμό με τον Σουάνη πέτυχε το 0-3. Ο Μελιτέας κατάφερε να πετύχει το 1-3 στην εκπνοή του ημιχρόνου με εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρωμαίου.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκανε με ένα χαμένο τετ α τετ του Ντούνγκα με τον Μπερμπερίδη να κάνει σωτήρια έξοδο. Από εκεί και πέρα ο Μελιτέας «ξύπνησε» και κυριολεκτικά κυριάρχησε σε όλο το δεύτερο μέρος. Στο 50’ μετά από εξαιρετική κάθετη μπαλιά του Τσώτσου, ο Μπατμάς βγήκε τετ α τετ στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα με πλασέ, αλλά το γκολ ακυρώθηκε (κακώς, σε μια λανθασμένη απόφαση) ως οφσάιντ. Λίγα λεπτά αργότερα ακυρώθηκε και δεύτερο γκολ ως οφσάιντ, αυτή τη φορά από τον Λεζάκη. Στο 59’ κεφαλιά του Ρωμαίου πέρασε ελάχιστα άουτ και στο 73’ ο ίδιος παίχτης σούταρε δυνατά με τον τερματοφύλακα Παλαβράκη να κρατάει με εντυπωσιακή απόκρουση το 1-3.  Οι παίχτες του Μελιτέα συνέχισαν να πιέζουν, χωρίς να καταφέρουν να πετύχουν γκολ μέχρι την εκπνοή του αγώνα, όπου ο Ρωμαίος και πάλι πέτυχε το τελικό 2-3, στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.

ΜΕΛΙΤΕΑΣ ΜΕΛΙΤΗΣ: Μπερμπερίδης, Τσώτσος (83’ Τσίτσης), Αγγε΄λου, Μωϋσιάδης (88’ Ζωχιός), Σοβισλής, Γεωργιάδης (71’ Γεωργόπουλος), Γιώσης (25’ Ντώνος), Μπατμάς, Κεσίδης, Λεζάκης, Ρωμαίος.
ΠΟ ΤΡΙΓΛΙΑΣ:  Παλαβράκης, Ζωτός, Προκοπίου, Σγουρής, Μενεγκάλι, Καρατζάογλου (55’ Λιόνης), Σουάνης (91’ Ανδρεάκος), Σαρβανίδης, Σταυρόπουλος (72’ Κεχαγιάς), Ντούνγκα, Ευθυμιάδης (89΄Βελισσάρης).



17η αγωνιστική
ΠΑΟ Κουφαλίων –Άρης Παλαιοχωρίου  1-4
Βέροια – Αλμωπός Αριδαίας  1-0
Ολυμπιακός Κυμίνων – ΑΠΕ Λαγκαδά  0-0
Μελιτέας Μελίτης –ΠΟ Τριγλίας  2-3
Αγροτικός Αστέρας - Ερμής Αμυνταίου  2-2
Εδεσσαϊκός –  Μακεδονικός  2-1

ΑΣ Γιαννιτσά – Νίκη Αγκαθιάς  0-0

Βαθμολογία

Επόμενη αγωνιστική – 18η
Βέροια  - ΠΑΟ Κουφαλίων
Άρης Παλαιοχωρίου  - Ολυμπιακός Κυμίνων  
Αλμωπός Αριδαίας  - Μελιτέας Μελίτης  
ΑΠΕ Λαγκαδά  - Αγροτικός Αστέρας  
ΠΟ Τριγλίας  - Εδεσσαϊκός  
Ερμής Αμυνταίου  - ΑΣ Γιαννιτσά  
Μακεδονικός  - Νίκη Αγκαθιάς 



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου