Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

Πάλεψε αλλά αδικήθηκε από το ρέφερι ο Μελιτέας χάνοντας στο «Κυψέλη Αρένα» από τον ΑΣ Γιαννιτσά (1-3)

Άλλη μια ήττα γνώρισε ο μαχητικός Μελιτέας στο… σπίτι του (1-3) από τα Γιαννιτσά, μένοντας με φοβερά παράπονα για τη διαιτησία του Σουλίδη (ΣΔ Κοζάνης) και την παρηγοριά των κολακευτικών σχολίων του προπονητή των νικητών Τίμου Καβακά «δεν μπορώ να πιστέψω την τόσο μικρή βαθμολογική συγκομιδή του Μελιτέα». 
Ήταν ένα δυνατό αλλά σε αθλητικά πλαίσια παιχνίδι – χρωστούμενο της 14ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ εθνικής – στο οποίο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και προηγήθηκαν με τον Παντεκίδη (6΄). Τα παιδιά του Παντελή Τσιλεμάνη ανέκαμψαν και σκόραραν με τον Λεζάκη (32΄) με τον διαιτητή να ακυρώνει το γκολ ως οφσάιντ ξεσηκώνοντας θύελλα (μάλλον δικαιολογημένων) διαμαρτυριών. Ενώ δεν είχαν κοπάσει οι διαμαρτυρίες (23΄) για την μη αποβολή του πορτιέρο Κύρου σε φάση ανατροπής του Ρωμαίου, που ήταν έτοιμος να σκοράρει.
Στο δεύτερο μέρος έγινε καλύτερο παιχνίδι με τον Μελιτέα στην επίθεση και τα Γιαννιτσά μονίμως επικίνδυνα στην κόντρα. Ο Τσώτσος έχασε ανεπανάληπτο τετ-α τετ (47΄). Ο αριστερός μπακ Παντεκίδης σκόραρε πάλι (50΄) μετά από νέα φάση διαρκείας σε εκτέλεση «στημένου». Ο Χρήστος Γεωργιάδης μείωσε (59΄) και το παιχνίδι απέκτησε άγρια ομορφιά. Όλα όμως τελείωσαν σε μια υποδειγματική αντεπίθεση με το διαγώνιο πλασέ του Κοτσαρίδη στο 84΄. Οι, του Μελιτέα, εκτός από το ακυρωθέν τέρμα και την μη αποβολή του τερματοφύλακα διαμαρτύρονται και για μια ανατροπή του Ρωμαίου εντός περιοχής στο 71΄, γευόμενοι μία ακόμη ήττα χωρίς να έχουν υστερήσει αγωνιστικά των αντιπάλων τους.

Φάσεις και γκολ
6΄ Φάση διαρκείας μετά από κόρνερ η μπάλα στρώνεται στον Παντεκίδη ο οποίος με πλασέ στη γωνία ανοίγει το σκορ.
15΄ σουτ του Θεοδωρίδη δίπλα από το κάθετο δοκάρι.
22΄ο Ρωμαίος εφορμά μόνος του, αποφεύγει και τον Κύρου, ο οποίος τον ανατρέπει πολύ έξω από την περιοχή και ο διαιτητής του δείχνει κίτρινη και όχι κόκκινη κάρτα.
32΄ μακρινό φάουλ του Μπατμά, ο Λεζάκης βγαίνοντας στην πλάτη της άμυνας με υποδειγματικό πλασέ σκοράρει με το τέρμα να ακυρώνεται ως οφ-σάιτ
47΄ο Τσώτσος πλασάρει σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ και ο Κύρου διώχνει με υπερένταση με το πόδι
50΄φάουλ του Ζούρκου, κεφαλιά κοντινή του Παντεκίδη, αποκρούει με το ένα χέρι ο Μαυροματίδης, ο Παντεκίδης παίρνει το.. ριμπάουντ και με ψύχραιμο πλασέ γράφει το 0-2
59΄ κεφαλιά πάσα προς τα πίσω του Ρωμαίου ο Γεωργιάδης από κοντά πλασαρει και μειώνει σε 1-2
84΄ωραία κίνηση και εξαιρετική κάθετη πάσα του νεαρού Βασίλη Πέλκα (πρώτου εξάδερφου  του γνωστού Δημήτρη του ΠΑΟΚ) και ο Κοτζαρίδης πλασάρει στη γωνία για το τελικό 1-3.

ΜΕΛΙΤΕΑΣ ΜΕΛΙΤΗΣ: Μαυροματίδης, Μωυσιάδης (73΄ Ζωχιός), Κεσίδης, Σεκουλίδης (88΄ Κυριακόπουλος), Αγγέλου, Γεωργιάδης (88΄ Παπασωτηρίου), Ντώνος, Τσώτσος (82΄ Γεωργόπουλος), Μπατμάς, Λεζάκης, Ρωμαίος.
ΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ:  Κύρου, Ρέις, Παντεκίδης, Ιορδανίδης, Χατζηαθανασίου, Μπαμπαλής (27΄ Παντελίδης – 83΄ Δοξάκης), Μουρίκι (90΄ Μπιγκάνος), Πέλκας, Ζούρκος, Χιντασέλι (69΄Κοτσαρίδης), Θεοδωρίδης.


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου