Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

«Καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο ο Εδεσσαϊκός...

Σαρανταπέντε λεπτά αποδείχθηκαν αρκετά για τον Εδεσσαϊκό προκειμένου να κάμψει την αντίσταση του ουραγού Μελιτέα Μελίτης. Μάλιστα, το τελικό 3-0 υπέρ της ομάδας του Ηλία Σαπάνη διαμορφώθηκε στα πρώτα 45 λεπτά, καθώς οι παίκτες του Εδεσσαϊκού μπήκαν με στόχο να μην επιτρέψουν αμφισβήτηση της υπεροχής τους από τους φιλοξενούμενους και τα κατάφεραν απόλυτα.
Το κέρδος για τους Εδεσσαίους ήταν διπλό, καθώς εκτός από το δικό τους τρίποντο, όλοι οι πρωτοπόροι υπέστησαν βαθμολογικές απώλειες και έτσι η διαφορά από τη 2η θέση μειώθηκε στο -4 (ματς λιγότερο ο Αρης Παλαιοχωρίου). Το σκορ για τον Εδεσσαϊκό άνοιξε στο 26’ ο Παπαδημητρίου μετά από ασίστ του Χαραβητίδη. Στο 38’ ο Παπαδημητρίου από σκόρερ μετατράπηκε σε δημιουργό σερβίροντας ωραία στον Λαφαζανίδη, ο οποίος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Το τελικό 3-0 για τον Εδεσσαϊκό διαμορφώθηκε στο 45’+2 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μεταξά. Το είχε κερδίσει ο Κιόρτσης, ο οποίος ανατράπηκε από τον Τσώτσο. Στο β’ μέρος ο Εδεσσαϊκός κατέβασε ταχύτητα, ωστόσο, και πάλι δημιούργησε καλές φάσεις μπροστά στην εστία του Μελιτέα με κυριότερες αυτές των Μεταξά (68’) και Πασσαλή (79’).

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ (Σαπάνης): Σοϊλεμέζογλου, Κωνσταντινίδης, Κιόρτσης, Χαραβητίδης, Μωυσίδης, Πασσαλής (80’ Ιωσηφίδης), Τούφας (59’ Πούπης), Μεταξάς (72’ Τσιάκαλος), Ταουσιάνης (46’ Σφέτκος), Παπαδημητρίου, Λαφαζανίδης.
ΜΕΛΙΤΕΑΣ ΜΕΛΙΤΗΣ (Τσιλεμάνης): Μαυροματίδης, Τσώτσος (72’ Κυριακόπουλος), Σεκκουλίδης, Μωυσίδης (56’ Κεσίδης), Αγγέλου, Ντώνος, Ζωχιός (63’ Γεωργιάδης), Γιόσης, Μπατμάς (79’ Γεωργόπουλος), Λεζάκης, Ρωμαίος.

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου