Κυριακή 17 Μαρτίου 2019

Αγώνας για «γερά νεύρα», με συγκλονιστικό φινάλε και 1-1 τελικό σκορ ανάμεσα σε Μελιτέα και Νίκη Αγκαθιάς

Σπουδαία ισοπαλία απέσπασε ο Μελιτέας κόντρα στην αήττητη μέχρι την περασμένη αγωνιστική Νίκη Αγκαθιάς με τελικό σκορ 1-1 (όσο και του πρώτου γύρου).  Το παιχνίδι ήταν μέτριο για το μεγαλύτερο διάστημά του, παρ’ όλα αυτά, ωστόσο, επιφύλαξε συγκλονιστικό φινάλε. 
Οι φιλοξενούμενοι ανέλαβαν μια ελαφριά πρωτοβουλία των κινήσεων από την αρχή της αναμέτρησης, χωρίς όμως να καταφέρουν να απειλήσουν στο ελάχιστο την εστία του Μπερμπερίδη. Αντίθετα, ο Μελιτέας ήταν αυτός που έφτασε δύο φορές πρώτα κοντά στο γκολ, στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου και στις αρχές του δευτέρου με τον Ρωμαίο. Ένα ανούσιο παιχνίδι κέντρου με πολλές διακοπές για σφυρίγματα, μέχρι το 79’ όπου και απέκτησε ένα «δαιμονιώδη» ρυθμό! Σε εκείνο το λεπτό, ο Μπατμάς σε εκτέλεση φάουλ από τα αρσιτερά «έστρωσε» την μπάλα στο ύψος του πέναλτι στον Ρωμαίο και ο τελευταίος με διπλή προσπάθεια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Πριν καλά – καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, δύο λεπτά αργότερα η Νίκη ισοφάρισε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι που κέρδισε ο Γκελοσάνι από τον νεοεισελθόντα Κυριακόπουλο. Το αξιοποίησε ο Ζαρογιάννης ισοφαρίζοντας σε 1-1, όμως, ο έμπειρος μεσοαμυντικός έμελλε να αποδειχθεί σε μοιραίο παίκτη για την ομάδα του. Στο 83’ είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι και στο 93’ αστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε ο Σούκιας μετά από ανατροπή του από τον Σεκκουλίδη (στα όρια της μεγάλης περιοχής – στην αρχή δόθηκε φάουλ και με υπόδειξη επόπτη εν συνεχεία πέναλτι). Ο Ζαρογιάννης εκτέλεσε, ο Μπερμπερίδης «βρήκε» τη μπάλα με τα ακροδάχτυλα, αυτή πήγε στο οριζόντιο δοκάρι και απομακρύνθηκε.
Κάπως έτσι, με αυτό το συγκλονιστικό φινάλε έληξε ο αγώνας 1-1, με την Νίκη Αγκαθιάς να μην καταφέρνει να νικήσει φέτος και στα δύο παιχνίδι των Μελιτέα, ο οποίος «έπιασε» στην βαθμολογία τον Ερμή στους 12 βαθμούς, μία εβδομάδα πριν το μεταξύ τους τοπικό ντέρμπι στο Αμύνταιο. 

ΜΕΛΙΤΕΑΣ ΜΕΛΙΤΗΣ (Τσιλεμάνης): Μπερμπερίδης, Μωυσιάδης (78’ Κυριακόπουλος), Κεσίδης, Σοβισλής, Γεωργιάδης, Τσώτσος (74’ Γεωργόπουλος), Μπατμάς (85’ Παπασωτηρίου), Ντώνος (90’ Τσίτσης), Λεζάκης, Ρωμαίος.
ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ (Κωστογλίδης): Τόλιος, Κασαπίδης, Αβραμόπουλος, Γιαννόπουλος, Τσακαλής (59’ Κίτσας), Πέτκος (46’ Λιόλιος), Σούκιας, Μούδιος (69’ Ρογγότης), Χατζόπουλος, Ζαρογιάννης, Γκελοσάνι.























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου