Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Αξιόμαχος ο Μελιτέας στον Εύοσμο (1-2) μπορούσε να πάρει βαθμό από τον φημισμένο Αγροτικό Αστέρα

Κι όμως παρά τις αντιξοότητες στην προετοιμασία λόγω παγωμένου γηπέδου για μεγάλο χρονικό διάστημα στην περιοχή της Φλώρινας, ο Μελιτέας κέρδισε τις εντυπώσεις κοντράροντας στα ίσα τον γηπεδούχο Αγροτικό Αστέρα και χάνοντας στις λεπτομέρειες με γκολ στο 71΄ (Στεφανίδης). Αρχικά ξεπέρασε τον ψυχρολουσία του 2ου λεπτού (πλασέ Στεφανίδη) προσπάθησε να βγει μπροστά με αντεπιθέσεις έχοντας κατά νου να αναχαιτεί ταυτόχρονα την επιθετικότητα των γηπεδούχων οι οποίοι κερδίζουν συνεχώς βαθμολογικό έδαφος στοχεύοντας ακόμη και την κορυφή.
Με την έναρξη του β’ μέρους (48΄) ο «συνήθης ύποπτος» εκτελεστής, Ιορδάνης Ρωμαίος ισοφάρισε με κεφαλιά μετά από σέντρα του Γιώση και συνεργασία του τελευταίου με τον Λεζάκη. Όμως ο Νέστωρας Στεφανίδης με έξοχη εκτέλεση φάουλ (71΄) από 30μ. διαμόρφωσε το τελικό σκορ (2-1) με τον Μελιτέα να τα βάζει και με την ατυχία του καθώς στο 75΄ ο Μπατμάς σημάδεψε το δοκάρι με μακρινό σουτ.
Ως ταμείο μένει η ικανοποίηση από την εμφάνιση ενώ η διοίκηση του Μελιτέα εκφράζει και τις ευχαριστίες της για την «ζεστή» φιλοξενία των γηπεδούχων.

Αγροτικός Αστέρας: Παναγόπουλος, Βουτσιάς, Μπάρμπας, Κουκουλέκης, Καραμανλής, Ιβανίδης, Σουλίδης (90΄ Μούδιος), Ηλιάδης (55΄ Καπρέτσος), Στεφανίδης, Αμαραντίδης (86΄ Μήτογλου), Χειρίτραντας (68΄Αθανασιάδης)
Μελιτέας Μελίτης: Μπερμπερίδης, Τσότσος, Αγγέλου (90΄ Μωϋσιάδης), Σεκουλίδης (82΄ Παπασωτηρίου), Σοβισλής, Γεωργιάδης, Κεσίδης, Γιώσης (90΄ Τσίτσης), Μπατμάς, Λεζάκης (90΄ Ζωχιός), Ρωμαίος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου