Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΣΤΟ Β’ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ (5-0) ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΕΑ ΣΤΟΝ ΛΑΓΚΑΔΑ – ΙΣΟΠΑΛΟ ΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΑΝΕΞΗΓΗΤΗ ΚΑΘΙΖΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

Κανένας παρευρισκόμενος (συμμετέχων ή μη στον αγώνα)  στο γήπεδο του Λαγκαδά δεν φανταζόταν στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, όταν ο Μελιτέας είχε χάσει κλασικές ευκαιρίες και αδικούταν από το στείρο 0-0 ότι το τελικό σκορ  θα έφτανε σε 5-0 υπέρ της γηπεδούχου ΑΠΕΛ. 

Κι όμως η αναμέτρηση είχε δύο πρόσωπα εντελώς αντίθετα. Μετά το αναγνωριστικό 10λεπτο, την ευκαιρία του Μπατμά (7΄) και τη μοιρασμένη υπεροχή αλλά χωρίς κλασικές ευκαιρίες  έκλεισε το ημίχρονο χωρίς τέρματα. 

Έμειναν τα  παράπονα για ένα ακυρωθέν γκολ ως οφσάιντ του Ρωμαίου (39΄) μαζί με αρκετές ελπίδες στα αποδυτήρια του Μελιτέα για θετικό αποτέλεσμα. Στην επανάληψη όμως η ΑΠΕ Λαγκαδά σε ένα καταιγιστικό 23λεπτο σκόραρε τέσσερις φορές.  Άνοιξε το σκορ από τα… αποδυτήρια (45΄ και 30΄΄)με σουτ του Κυζιρίδη και διπλασίασε τα τέρματα της γρήγορα με τον Καραγκούνη (56΄) σε φάση τετ – α τετ. Ακολούθησε νέο τέρμα από τον Κυζιρίδη με  απ’ ευθείες εκτέλεση κόρνερ (!) στο 62΄ ενώ η αποβολή του Φλωρινιώτη Αλέξανδρου Βόσδου πέντε λεπτά αργότερα «γέννησε» ελπίδες ανατροπής για το Μελιτέα. Ωστόσο στο επόμενο λεπτό (68΄) πάλι μετά από κόρνερ ο Καραγκούνης με κεφαλιά έγραψε το 4-0 και μετά από ένα σουτ στο δοκάρι του Κάσα (90΄) ήρθε η εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (ανατροπή Κυζιρίδη από Γεωργιάδη) του Κυζιρίδη για να γραφτεί το τελικό 5-0.


ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ: Ταταρίδης, Χατζηλιάδης, Τριανταφυλλίδης, Βόσδου, Χατζηαθανασίου, Πολυζωίδης, Ταχμαζίδης, Καραγκούνης, Ζαγναφέρης, Κυζιρίδης, Αλμυράς.
ΜΕΛΙΤΕΑΣ ΜΕΛΙΤΗΣ: Μπερμπερίδης, Τσώτσος (61΄Γεωργιάδης), Αγγέλου, Κεσίδης, Σοβισλής (79΄Μωυσιάδης) ,Γιώσης, Παπασωτηρίου (55΄ Κάσα), Μπατμάς, Ζωχιός (71΄Γεωργόπουλος), Λεζάκης, Ρωμαίος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου