Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΕΥΚΟΛΑ Ο ΜΕΛΙΤΕΑΣ ΣΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΑ (1-5) – ΔΕΝ ΣΤΑΘΗΚΕ ΑΝΤΑΞΙΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ

Δεν μπόρεσε να προβάλει την αντίσταση που σχεδίαζε και να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα ο Μελιτέας στα Κουφάλια, κόντρα στον τοπικό ΠΑΟΚ, φεύγοντας με βαρύ σκορ (5-1) στις αποσκευές του. 
Αντιμετώπιζε μια ομάδα που είχε συγκεντρώσει μέχρι χθες  λιγότερους βαθμούς αλλά έφυγε με βαριά ήττα. Και πώς να την αποφύγει όταν δέχτηκε τέρμα από τα.. αποδυτήρια, βγήκε στην αντεπίθεση ισοφαρίζοντας αλλά  σε εντελώς ανύποπτη στιγμή (πλάγιο άουτ) βρέθηκε πάλι να κυνηγάει την ανατροπή. Μπήκε στο δεύτερο μέρος και ενόχλησε μόνο για ένα δεκάλεπτο τους γηπεδούχους, ρίχνοντας λευκή πετσέτα στη συνέχεια. Μετά το τρίτο τέρμα παρέδωσε πλέον «σώμα και πνεύμα» και ο δείκτης του σκορ ενοχλεί αρκετά. Ελαφρυντικό οι δύο βασικές απουσίες των Τσώτσου (τιμωρία), Λεζάκη (τραυματισμός). Την επόμενη Κυριακή υποδέχεται τον Εδεσσαϊκό στοχεύοντας σε αγωνιστική ανάκαμψη κα κατάκτηση βαθμών.


Φάσεις και γκολ
2΄ ο Μπερμπερίδης απόκρουσε εντυπωσιακά πλασέ του Παπαοικονόμου σε τετ-α-τετ, η μπάλα πήγε στον Κωνσταντινίδη ο οποίος σούταρε από πλάγια, νέα απόκρουση του Μπερμπερίδη και ο Χατζής πήρε το ριμπάουντ ανάμεσα στους σαστισμένους αμυντικούς του Μελιτέα και άνοιξε το σκορ.
13΄Μακρινό σουτ του Γιώση άουτ.
17΄Κεφαλιά του Κωνσταντινίδη στο οριζόντιο δοκάρι του Μπερμπερίδη.
25΄ κάθετη του Ρωμαίου ο Κοντσίδης δεν μπόρεσε να διώξει, η μπάλα στρώθηκε στον Κάσα ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ ισοφάρισε.
33΄μετά από εκτέλεση πλάγιου άουτ (!) κανένας αμυντικός του Μελιτέα δεν μπόρεσε να απομακρύνει και ο Κωνσταντινίδης πλάσαρε εύστοχα ανενόχλητος (2-1).
44΄Δυνατό σουτ του Λιόντα απόκρουσε ο Μπερμπερίδης.
57΄ πάσα του Παπαοικονόμου και ο Κωνσταντινίδης με δυνατό βολέ σκόραρε (3-1).
68΄ Πάσα στην πλάτη της άμυνας ο Προβατίδης πρόλαβε στο σπριντ τον Σοβισλή και πλάσαρε εύστοχα
81΄ Φαλτσαριστό πλασέ του Προβατίδη και 5-1

ΠΑΟ Κουφαλίων: (προπ: Τσιτενίδης Αν.) Κασαπίδης, Μπάλιος, Μαργαρίτης, Κοντσίδης, Ανδρέου, Λιόντας, Γαλιδόπουλος, Γιαννουπλάκης (58΄Προβατίδης), Παπαοικονόμου, Χατζής, Κωνσταντινίδης
Μελιτέας Μελίτης: (προπ:Τσιλεμάνης Π.) Μπερμπερίδης, Σουσανίδης (65΄Ζωχιός) , Αγγέλου (55΄ Κεσίδης), Σεκουλίδης (75΄ Παπαδόπουλος), Σοβισλής, Γιώσης (80΄Κυριακόπουλος), Γεωργιάδης, Ντώνος, Κάσα, Μπατμάς, Ρωμαίος.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου